Știri de ultimă oră
Stiri

Arad: O femeie de 97 de ani s-a vindecat de COVID-19 după opt zile de la internare

12 mai 2020

author:

Arad: O femeie de 97 de ani s-a vindecat de COVID-19 după opt zile de la internare

O femeie în vârstă de 97 de ani s-a vindecat de COVID după 8 zile de spitalizare la Secţia Clinică Pneumonologie II Arad. Femeia provenea de la un cămin pentru persoane vârstnice.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad transmis marţi, au fost externaţi în aceeași zi 6 pacienţi, după trei teste negative.

„Veşti bune de pe Secţia Clinică Pneumologie II. Şase dintre pacienţii proveniţi de la un cămin pentru persoane vârstnice, din Arad, au fost externaţi, vindecaţi de COVID-19 după ce testele II şi III efectuate la interval de 24 de ore au ieşit negative. Printre pacienţii externaţi se numără o doamnă de 97 de ani, care a reuşit să învingă acest virus, deosebit de contagios”, se arată în comunicat.

Medicul şef al Secţiei Clinică Pneumologie II, Dana Olar, a declarat că vindecarea pacientei de 97 de ani, care s-a internat şi cu alte afecţiuni medicale, „este o reuşită excepţională din punct de vedere medical”.

„Îi felicit pe toţi seniorii care au fost internaţi la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă şi totodată, mulţumesc echipei medicale, care a fost şi este alături de pacient”, spus Olar.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *