Știri de ultimă oră
TV

Câți bani a pierdut Teo Trandafir în viață. Ce i-a cerut un fan este sub orice critică

13 mai 2020

author:

Câți bani a pierdut Teo Trandafir în viață. Ce i-a cerut un fan este sub orice critică

Teo Trandafir este una din cele mai apreciate vedete de televiziune, vedeta a povestit într-un interviu că a pierdut enorm de mulți bani în viață. Sufletistă fiind Teo se oferea să ajute pe aproape oricine care-i cerea ajutorul, iar vedeta Kanal D nu se putea abține să facă donații sau cadouri exagerate.

Teo Trandafir a pierdut sute de mii de lei

Teo Trandafir a pierdut sute de mii de lei de-alungul anilor din cauza persoanelor total necunoscute care i-au cerut ajutorul. O poveste din interiorul unei persoane aproapiate al vedetei i-a cerut printr-o scrisoare să-l ajute să contruiască un puț, pentru care i-a cerut 20.000 de euro. Șocată de cererea fanului său Teo, sfătuită de colegii săi n-a sărit în ajutorul acestuia.

Cerințele fanilor lui Teo erau tot mai bizare și mai ciudate, unii voiau să primeacă bani pentru că nu vor să muncească. Cele mai dese scrisori primite pe adresa redacției invocau așa-zise cazuri care intenționau să o emoționeze pe Teo și să scoată bani din buzunar.

Sume de bani considerente s-au dus de la Teo către cazuri sau persoane pe care ea le-a considerat aflate în mare nevoie. Suma exactă probabil că nici vedeta Kanal D nu o știe, dar apropiații săi aproximeaza ca de-alungul carierei sale Teo a cheltuit peste 1 milion de lei prin acte de binefacere.

Teo Trandafir este una din cele mai longevive prezentatoare de televiziune din România, aceasta prezintă emisiuni de pe vremea Tele 7 ABC alături de Mircea Badea. Apoi a continuat la Antena 1 și ulterior s-a dus singură la Pro TV unde a cunoscut succesul.

Dupa doar 1 an Teo a devenit vedeta principală a postului de televiziune Pro TV și a fost după Andreea Esca, imaginea trustului Pro. Pe lângă Teo show, vedeta mai prezentat și emisiuni de weekend sau de vară. Cum ar fi „Teo și Andi”, „Teo și vedete cu sacul” și nu lipsea de la nicio prezentare a sărbătorii naționale și a Pro TV pe 1 decembrie.

Pro TV s-a lansat pe 1 decembrie 1995 și s-a folosit mereu de această dată pentru marca ziua Românie, dar și ziua Pro TV.

Teo Trandafir a fost căsătorită cu Alexandru Trandafir, de unde și-a și păstrat numele de „Trandafir”. Înainte numele lui Teo era Teodora Uță, dupa tată ei, medic renumit din Pitești Ion Uță, specialist în pediatrie.

Deși a părăsit trustul Pro Tv nu tocmai în condiții decente, Adrian Sîrbu a fost cel care a intervenit imediat când vedeta a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a stat 100 de zile în spitalul celebru AKH din Viena.

One Comment
  1. cetateanul revoltat

    Mai Teo esti absolut sinistra ,eu cand te vad schimb programul. Ai pierdut atatia bani dar ai primit si f multi DEGEABA. NU TE MAI VAITA CA ESTI PENIBILA,CUM DE ALTFEL ESTI SI LA TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *