Știri de ultimă oră
Stiri

De la începutul pandemiei au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 170 de milioane de lei

4 aprilie 2020

author:

De la începutul pandemiei au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 170 de milioane de lei

Despescu anunţă întocmirea a 400 de dosare penale pentru nerespectarea restricţiilor impuse în contextul pandemiei

Respectă măsurile impuse de autotirăţi, dacă nu vrei să plăteşti o amendă sau mai grav, să te alegi cu dosar penal. Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, anunţă că de la începutul panedmiei de coronavirus au fost date amenzi în valoare totală de 170 de mii de lei şi întocmite 400 de dosare penale.

Nici localnicii din Ţăndărei nu au scăpat

”De la începutul epidemiei şi până în prezent în urma acestor acţiuni au fost întocmite 400 de dosare penale, dintre care cele mai multe au fost întocmite pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Au fost aplicate peste 130 mii de sancţiuni, în valoare totală de peste 170 milioane de lei.


La Ţăndărei şi Bărbuleşti au fost aplicate peste 170 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia pe drumurile publice”
, a declarat Bogdan Despescu, secretat de stat în MAI. Valoarea totală a amenzilor de la Ţăndărei şi Bărbuleşti se ridică la 41 de mii de lei. În acest context, Ţăndărei a intrat în carantină totală, prin emiterea ordonanţei de urgenţă nr. 7.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *