Știri de ultimă oră
Sport

Fostul campion mondial la handbal masculin Cristian Gaţu a suferit un accident vascular cerebral (AVC)

25 martie 2020

author:

Fostul campion mondial la handbal masculin Cristian Gaţu a suferit un accident vascular cerebral (AVC)

Fostul campion mondial la handbal masculin Cristian Gaţu a suferit un accident vascular cerebral (AVC), fiind internat la Spitalul Militar din Bucureşti, unde joi va fi supus unei intervenţii chirugicale, a declarat pentru AGERPRES fostul handbalist Vasile Stângă.

„Este la Spitalul Militar internat, a avut un mic atac cerebral şi i-au găsit un cheag de sânge la RMN şi mâine o să-l opereze pe creier. Noi vorbeam şi ne întâlneam în fiecare miercuri, dar acum a venit nenorocirea asta. Şi în perioada asta nenorocită, am înţeles că i-au făcut şi testul pentru coronavirus, dar nu i-au dat încă rezultatul. Sperăm să treacă cu bine peste toate problemele astea” a declarat Vasile Stângă.

În vârstă de 75 de ani, Cristian Gaţu este dublu câştigător al Campion Mondial de handbal cu naţionala României, la ediţiile din 1970 şi 1974. La Jocurile Olimpice, Gaţu a câştigat o medalie de bronz în 1972, la Munchen, şi una de argint, la Montreal, în 1976.

Ulterior Cristian Gaţu a ocupat funcţia de comandant al clubului CSA Steaua şi de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *