Știri de ultimă oră
Sport

Gigi Becali îl doreşte pe Andrei Chindriş, fundaşul celor de la FC Botoşani

5 aprilie 2020

author:

Gigi Becali îl doreşte pe Andrei Chindriş, fundaşul celor de la FC Botoşani

Gigi Becali spune că vrea să aducă la FCSB un fundaş central după ce Bogdan Planic nu a acceptat reducerea salarială cauzată de pandemia de coronavirus. Becali spune că atunci când se va relua campionatul se va baza pe Miron, însă doreşte să mai achiziţioneze un fundaş central.

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să îl cumpere pe Andrei Chindriş, fundaşul lui FC Botoşani, însă consideră că acest lucru este foarte complicat din cauza sumei de transfer cerută de Valeriu Iftime, cel puţin un milion de euro.

„Credeţi că moare apărarea fără Planic? Că o să începem campionatul peste o lună, două sau trei, tot o să găsim noi un înlocuitor. Îl am pe Miron şi o să mă bazez pe el dacă nu o să reuşim să îl aducem pe Chindriş. Dar o să fie greu să îl mai aduc pe Chindriş pentru că Iftime ţine la pret, iar eu nu mai sunt dispus să bag bani mulţi în transferuri, în plină criză financiară. Păi jucătorii ce vor spune de mine atunci? Că diminuez salariile la jucători, dar am un milion să dau pe Chindriş, atat cât o cere Iftime pe el, corect?”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *