Știri de ultimă oră
Politic

Iohannis, atac la Parlament: Un spectacol sinistru, un festival deplorabil

28 aprilie 2020

author:

Iohannis, atac la Parlament: Un spectacol sinistru, un festival deplorabil

Klaus Iohannis, declarații dure, marți, despre anumite acțiuni adoptate de Parlamentul României. Ce mesaj a transmis el politicienilor, în contextul unei pandemii nemaiîntâlnite.

Președintele Klaus Iohannis a spus, marți, într-o conferință de presă că a văzut în Parlament un contraexemplu asupra modului în care trebuia să se manifeste în timpul epidemiei, față de Guvern, care a acționat corect și a venit cu soluții bune.

„Nu toți politicienii au dorit să fie de partea care se ocupă de îngrădirea epidemiei, de partea care se ocupă de români. Avem un contraexemplu mare cât Casa Poporului. Contraexemplul este Parlamentul și modul în care unele partide și unii lideri au înțeles și înțeleg să folosească această nenorocire pentru câștigul lor electoral în această oră de critică. În Parlament, fie că s-a lucrat în sistem video sau la distanță, fie că s-au adunat unii, am văzut un spectacol ciudat, un spectacol sinistru, aș zice un festival deplorabil instrument aceiași politicieni care și înainte de criză a avut un comportament destul de nociv și cert demagogic”, a spus Iohannis.

Președintele a spus că oamenii care au lăsat România fără bai acum vor să risipească ceea ce a rămas.

„Oamenii care au lăsat România fără bani, banii românilor au fost risipiți de guvernele pesediste. Acești bani au fost risipiți în loc să fie investiți acolo unde aduceau un câștig pentru toată țara. Este trist ca după ani și ani de guverne pesediste să ne găsim în situația să facem față unei epidemii economice cu vistieria aproape goală fără rezerve și tot aceeași pesediști să strige în Parlament că guvernul și președintele nu fac ce trebuie. Este ceva jalnic”, mai spune Iohannis.

Președintele acuză că reprezentanții PSD vin cu inițiative populiste și oferte care nu au cum să fie îndeplinite.

„În plus vin aproape zilnic cu inițiativă care de care mai populiste. Vor să ofere tot că nu dau de la ei. Măsuri populiste care este imposibil să fie puse în practică de cineva. Aceștia sunt politicienii care se cațără pe spaimele oamenilor și votează legi inaplicabile doar pentru a câștiga capital electoral”, mai acuzat Iohannis.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *