Știri de ultimă oră
Economic

Marcel Ciolacu susține propunerea PSD pentru impozitarea pensiilor speciale prin OUG

1 aprilie 2020

author:

Marcel Ciolacu susține propunerea PSD pentru impozitarea pensiilor speciale prin OUG

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuză PNL de ipocrizie în ceea ce priveşte impozitarea pensiilor speciale. Ciolacu îndeamnă Guvernul Orban să dea o ordonanţă de urgenţă bazată pe proiectul de lege depus de PSD la Parlament şi să dea banii din pensii la Sănătate.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a scris miercuri pe Facebook că toate partidele s-au înghesuit să depună, după social-democrați, proiecte care vizează impozitarea pensiilor speciale, într-un „adevărat concurs de populism”.

„După ce PSD a anunţat că va impozita drastic toate pensiile speciale, am văzut cu toţii un adevărat concurs de populism din partea celorlalte partide care s-au înghesuit să depună tot felul de proiecte în Parlament. De departe, cei mai ipocriţi sunt cei de la PNL care după ce au mai mimat o dată că elimină pensiile speciale acum se fac că le impozitează”, a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Liderul social-democraţilor spune că Guvernul Orban ar trebui să dea ordonanţă de urgenţă pentru impozitarea pensiilor speciale pe modelul proiectului depus de PSD

„Ipocriţilor- aveţi Guvern, aveţi toate pârghiile ca să daţi Ordonanţă de Urgenţă! Ce vă reţine?! De ce continuaţi să păcăliţi oamenii?! Premierul Orban ar trebui să ia proiectul PSD privind impozitarea pensiilor speciale şi să dea Ordonanţă de urgenţă. Acum! Şi să dea banii la sănătate!”, a mai scris Ciolacu.

Parlamentarii PNL au depus miercuri un amendament prin care propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale de la 10 până la 95%, cu excepția pensiilor militarilor şi poliţiştilor.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *