Știri de ultimă oră
Stiri

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, la împlinirea a 30 de ani de SPP

7 mai 2020

author:

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, la împlinirea a 30 de ani de SPP

Serviciul de Protecție și Pază (SPP) împlinește, joi, 30 de ani de la înființare. Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj personalului, asigurându-i pe ofițeri de întreaga sa considerație.

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis joi un mesaj cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea Serviciului de Protecție și Pază.

„Această zi marchează un moment special în istoria Serviciului de Protecţie şi Pază – împlinirea a 30 de ani de la înființare, ca autoritate a statului cu atribuţii în cadrul sistemului național de securitate. De-a lungul acestor trei decenii de activitate, v-ați evidențiat prin profesionalism și competență în îndeplinirea tuturor misiunilor derulate atât la nivel național, cât și internațional. Adaptabilitatea și preocuparea constantă pentru îmbunătățirea performanțelor individuale și colective au sporit eficiența colaborării cu celelalte instituţii componente ale sistemului naţional de securitate, precum şi cu serviciile omoloage din străinătate”, a transmis președintele.

Acesta spune că aniversarea din acest an are loc într-un moment dificil, în care întreaga omenire se confruntă cu pandemia generată de virusul SARS-CoV-2, precum și într-un context global complicat, marcat de multe provocări și incertitudini în domeniul securității, motiv pentru care „este cu atât mai important să continuați să vă adaptaţi metodele și mijloacele pentru executarea misiunilor specifice unei structuri moderne, eficiente și pregătite să acționeze în condiții de risc”.

„Îmi exprim aprecierea pentru întreaga activitate pe care Serviciul de Protecție și Pază o desfășoară în slujba României și vă încurajez să vă îndepliniți misiunile cu același devotament și cu loialitate față de țară, consolidând prestigiul dobândit în toți acești ani. Pe această cale, transmit întregului personal al instituţiei dumneavoastră urări de sănătate și putere de muncă, alături de întreaga mea considerație. La mulți ani!”, a fost mesajul președintelui.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *