Știri de ultimă oră
TV

Micutzu este în topul vizionaţi podcasteri pe Youtube. Cum a reușit Cosmin Nedelcu

16 aprilie 2020

author:

Micutzu este în topul vizionaţi podcasteri pe Youtube. Cum a reușit Cosmin Nedelcu

Ocazional, platforma YouTube anunță care sunt cei mai apreciați creatori de conținut. De această dată au fost anunțați cei mai vizionaţi podcasteri, iar printre ei se numără și cunoscutul creator de stand-up comedy, Micutzu.

Cosmin Nedelcu – Micutzu, actor de film şi stand-up, se află pe poziţia a noua în topul celor mai vizionaţi podcasteri de pe canalul Youtube în ultimele 30 de zile, cu episodul 16 din MCN Podcast, în care artistul l-a avut invitat pe Mihai Bendeac.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, pe aceeaşi listă se află artişti de renume mondial precum Joe Rogan, Mike Tyson, Deddy Corbuzier sau Tim Gabel.

Mesajul lui Micutzu după ce a aflat de topul YouTube

„În primul rând mă bucur că un podcast românesc a ajuns lângă cele mari şi în al doilea rând mă bucur că este podcastul meu cel care a făcut asta. Îi mulţumesc lui Mihai că a vrut să stea în faţa mea şi să fie vulnerabil, dar le mulţumesc tuturor invitaţilor mei, indiferent de view-uri, a fost un prim sezon în care eu unul m-am simţit excelent. Nici măcar nu speram să ajung atât de relaxat în faţa unor oameni pe care îi admir, dar am reuşit. Le mulţumesc, nu în ultimul rând, oamenilor care s-au uitat. E mare lucru că este apreciat genul acesta de conţinut de un număr copleşitor de oameni. Ne vedem în sezonul următor care începe (sper eu) în septembrie. Îndemn pe toată lumea să urmărească şi podcasturile în care nu sunt invitate persoane publice, sunt la fel de interesante şi întâlnirile la fel de preţioase. Sărbători fericite, să ne revedem sănătoşi”, a declarat pentru AGERPRES Micutzu.

Podcastul realizat de Micutzu cu invitatul său, Mihai Bendeac, se situează pe locul al 16-lea la nivel mondial.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *