Știri de ultimă oră
Stiri

Problemele financiare l-au adus la sapă de lemn! Irinel Columbeanu a vândut și ultimul lucru de valoare pe care îl mai avea

19 iulie 2020

author:

Problemele financiare l-au adus la sapă de lemn! Irinel Columbeanu a vândut și ultimul lucru de valoare pe care îl mai avea

Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Si-a pierdut mai întâi casa, iar acum trăiește foarte modest. Fostul om de afaceri locuiește cu chirie și conduce o mașină de 5.000 de euro.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu a pierdut totul. De la viața de lux pe care o trăia în urmă cu câțiva ani, acum a ajuns să își vândă și ultimul lucru de valoare pe care îl mai avea: barca de la Snagov.

Cel care a achiziționat barca ar fi un cunoscut om de afaceri, prieten cu Irinel Columbeanu: Nicușor Stan, căci despre el este vorba, ar fi pus ochii mai demult pe ambarcațiune și pare să fie un împătimit al bărcilor de lux, notează cancan.ro.

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn

Din cauza datoriilor, fostul milionar din Izvorani a fost nevoit să se mute cu chirie într-un apartament din Colentina. Datoriile l-au împins acum să se mute din Cosmopolis, unde stătea din luna septembrie a anului trecut, și să conducă o mașină la mâna a doua.

Picanteriile din viața lui Irinel. Blondinele au povestit serile de vis

În vremurile lui bune, Irinel Columbeanu era considerat un fel de Hugh Hefner al României. Fostul milionar, obișnuia să organizeze foarte des petreceri cu femei care erau plătite să-i ofere amintiri de neuitat.

Domnișoarele care au luat parte la orgii au rupt tăcerea atunci și au vorbit despre ”planul de operare” al fostului milionar: de la cum le-au abordat până la momentul în care au ajuns împreună.

”A venit la noi foarte relaxat, «ce faceţi, baby?», era complet gol! Apoi a început să ne sărute pe amândouă”, povesteau blondele tot în 2010.

„Povestea a început într-un club. La un numit moment, dânsul ne-a remarcat. Florentina l-a abordat, îl cunoştea de acum cinci ani dintr-un club de fiţe”, spunea Anca.

„L-am întâlnit de ziua mea, atunci m-a abordat şi m-a invitat să petrec noaptea cu el. I-am spus că nu pot, de atunci nu ne-am mai văzut. Acum nu m-a mai recunoscut, i-am dat numărul de telefon, l-a introdus în telefon şi mi-a apărut numele, după patru ani”, a confirmat Florentina.

Irinel, party cu șampanie într-un club de fițe
„Ne-a invitat la el la masă, ne-a servit cu şampanie, a fost foarte amabil şi galant. Ne-a spus că suntem foarte frumoase, că arătăm bine. Cam o oră şi jumătate am povestit, am dansat, ne-am simţit bine, iar el nu s-a ferit de nimeni. Din conversaţiile pe care le-am avut am ajuns la concluzia că Florentina l-a abordat pentru că deţine nişte informaţii care îi priveşte familia”, a continuat Anca.

„Am nişte înregistrări, a fost un scandal cu familia Columbeanu mai demult, iar eu deţin nişte înregistrări, care o puteau ajuta pe Monica. Au fost mici picanterii despre o persoană care o ataca pe Monica, fostul ei impresar. Dar Irinel nu s-a arătat prea interesat”, a adăugat Florentina.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *