Știri de ultimă oră
Stiri

Smiley a lansat o piesă muzicală pentru cei care luptă cu epidemia

5 aprilie 2020

author:

Smiley a lansat o piesă muzicală pentru cei care luptă cu epidemia

Smiley a lansat o piesă „pentru a mulţumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”. Melodia este dedicată tuturor celor care luptă cu epidemia şi se numeşte „Cine-i salveaza pe eroi?”.

„Cu toţii am avut în viaţă acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit şi ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ţi-ai dorit să îi mulţumeşti, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulţumi Eroului. Pentru a mulţumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”, spune Smiley, anunţând noua sa piesă.

Melodia este dedicată tuturor celor care luptă cu epidemia şi se numeşte ”Cine-i salveaza pe eroi?”

„Mama e asistent medical, are 60 de ani împliniţi în februarie a.c, are o tumoră la cap şi încă lucrează. Nu aveţi idee cum îmi e inima de fiecare dată când nu răspunde la telefon…”, a comentat piesa lui Smiley şi a lui Cabron o fană.

„Fiica mea este radiolog în Madrid. Aceste zile sunt terorifice, oboseală, stres, lacrimi, momente foarte grele, atât pt pacienţi, pt familiile acestora dar şi pt tot personalul sanitar, organe de ordine, toţi toti cei care stau în picioare şi în faţă ca noi ceilalţi să stăm liniştiţi. Atât trebuie să facem noi #sastamacasa#. Te felicit !!! Esti un om deosebit !!”, a completat o altă persoană care a ascultat piesa lansată.

„Ştiu, afară sunt probleme mari, dar nu e ca şi cum viaţa nu ar fi plină de ele în general. Am citit despre ele şi în sutele de comentarii de pe Youtube, la noua mea piesă: Cine-i salvează pe eroi? sunt zeci de eroi care mi-au scris în cuvinte, acolo, ce trăiesc în zilele astea. Vă mulţumesc! vă mulţumim pentru că ne aveţi în grijă!”, a revenit câtăreţul după ce a primit reacţile la noua sa piesă.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *