Știri de ultimă oră
Social

Smiley a lansat piesa „Va fi bine”

9 mai 2020

author:

Smiley a lansat piesa „Va fi bine”

Noua melodie compusă de Smiley în perioada de izolare se numește „Va fi bine” și a fost lansată pe YouTube sâmbătă.

Piesa vorbește despre secretul fericirii şi al binelui care este ascuns în fiecare om.

„Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă şi cât de des privim cerul şi lăsăm să ajungă la noi mesajul ‘va fi bine'”, spune artistul.

„Este o piesă optimistă, care sper să reuşească să redea senzaţia de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreuna, de tot ce ne place şi ne-a lipsit în ultima perioadă”, mai spune Smiley.

Aceasta este a treia piesă lansată de Smiley în ultimele trei luni, după „Ce mai faci, străine?” şi „Cine-i salvează pe eroi”, care sunt în topul celor mai difuzate la radiourile din România.

„Mi-e foarte dor de concerte şi de public şi cu fiecare piesă lansată, chiar dacă de la distanţă, simt că-i am aproape, că facem schimb de sentimente şi că ne ajutam unii pe alţii. Chiar dacă am fost privat de atât de multe lucruri în ultima perioadă, am avut şi un mare câştig, timp să dedic pasiunii mele de a compune, a fost refugiul meu, terapia perfectă, care sper să fie terapie şi pentru cei care ascultă”, spune cântăreţul.

O producţie HaHaHa Production, cu muzica realizată de Smiley şi Lucian Nagy, cu versurile scrise de Smiley, „Va fi bine” vine cu un videoclip realizat în perioada de stare de urgenţă, cu echipă restrânsă, în apropiere de casa artistului.

Catalina Miron este redactor cu experienta in presa. A lucrat la Realitatea TV, Pro TV si Mediafax.
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *